Hvem er vi?

I over 15 år har Datingscout jevnlig testet kjente datingsider og apper, og de nyeste online datingtjenestene. Les mer om oss og hvordan det hele begynte på denne siden.

Nettdating i 15 år

Du kan lese mer om hva som driver oss til å fortsette med vårt oppdrag...

2021: Online-Dating for Dummies Book utgis av forfatter fra Datingscout.no

Chris Pleines, vår datingekspert på Datingscout, skrev boken Online Dating for Dummies. Det gir singler mye hjelp og tips om hvordan de kan navigere i Nettdating-jungelen og hvor de har størst sjanse til å finne datoen du leter etter. Online Dating for Dummies er tilgjengelig på ledende bokhandlere og nettbutikker som Amazon.

Online Dating für Dummies

Hva videre?

Koronaviruset er fortsatt en belastning. Til tross for karantener og kontaktbegrensninger, leter single fortsatt etter en partner på nettet. Dermed fortsetter vi å utvide tjenestene våre til andre land. Nå hjelper vi også lesere med å finne kjærligheten i Italia, Frankrike, Sverige, Brasil og Finland. Mange land kan stole på anbefalingene fra datingekspertene fra DatingScout i fremtiden, siden vi fortsatt planlegger å utvide.

2020: Coronavirus-pandemi og en eksplosjon i nettdating

Den globale coronavirus pandemien ga oss alle nye utfordringer og var en belastning for dating. De første månedene kom restriksjoner på reiser og fysisk kontakt på grunn av frykt for smitte også til uttrykk innen nettdating. Singler foretrakk å være trygge hjemme og ikke gå ut på stevnemøter og møte nye mennesker.

Datingtjenester over hele verden reagerte raskt og ga risikofrie dating-alternativer som videochatter. Likevel, etter uker med isolasjon, ble mange lei av å være alene og begynte å lete etter en partner på nettet.

Online dating eksploderer, og vi vokser også. Vi hjelper nå single i Danmark med å velge riktig datingside og gir tips for å søke etter riktig partner.

Siden i år er vi det første og eneste nettstedet for sammenligning av dating på nett som er i stand til å vise data på diagrammer i sanntid om hver datingside på antall nye medlemmer og medlemsaktivitet sammenlignet med andre datingtjenester som er innenfor samme kategori.

2019: Hvordan ser online dating ut over hele verden?

Vi søkte kunnskap ved samle inn et unikt datasett fra single over hele verden for å analysere det ved hjelp av kunstig intelligens. Verdens første studie av denne typen som undersøker og forklarer ulike profilfoto-karakteristikker – fra ansiktsuttrykk, bakgrunner, hobbyer, tilbehør til dating preferanser. Studien er basert på mer enn 24 millioner profilbilder.

Selvfølgelig samler vi ikke bare inn data fra USA. Faktisk samlet vi data fra totalt 16 land. Vi oppdaterer kontinuerlig studiene våre slik at vi ikke går glipp av noen fototrender og tips.

DatingScout er nå lansert og gjort tilgjengelig i Spania.

2017/2018: Vi fortsetter å utvide!

Sammenligningsportalen vår fortsetter å vokse globalt: Vi lanserer i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og Hong Kong.

2016: Ekspansjon og Facebook-studie

LMU Logo

Vår sammenligningsportal for datingsider blir stadig mer populær. Vi ekspanderer til våre naboland Sveits og Østerrike. Teamet vokser etter hvert som vi møter nye utfordringer.

Til slutt, i samarbeid med Ludwig Maximilians Universitetet i München, publiserer vi vår andre store Facebook-studie med over 10 000 profiler og 4,2 millioner dataposter.

2015: DatingScout i Silicone Valley

Vi deltar i det tyske Accelerator-oppstartsprogrammet til den tyske føderale regjeringen, som gir tyske startups muligheten til å lære av de «virkelig store» i Silicon Valley, California.

Her studerer vi det amerikanske datingmarkedet på stedet over en periode på flere måneder. Vi lærer mye her, ettersom mange datingsider utvikles i USA og er tett på kilden.

2014: Utvidelse av DatingScout

Nettdating kan bli til en felle: forvirrende oppsett, skjulte kostnader og godt organiserte svindlere kan raskt ødelegge moroa. Vårt oppdrag er å advare mot disse fellene og anbefale sikre datingsider – de beste. Andre anmeldelser av datingtjenester og sammenligningssider presenterer informasjon om online datingsider og apper som enten er utdaterte, ufullstendige eller vanskelige å forstå.

For å motvirke dette utvider vi bloggen vår med nyttig innhold – tilbyr test- og erfaringsrapporter, og begynner å planlegge studier om temaet nettdating, for å gi det beste svaret på det enkle spørsmålet: «Hvilken datingside passer best for MEG?»

2008: Dating Guiden

Bloggen vår tiltrekker seg flere og flere besøkende ettersom vi jevnlig tester nye nettdatingsider og apper. Vår kunnskap om nettdating, og intensjonene til brukere av datingsider, blir mer og mer velbegrunnet. Ut i fra dette lager vi våre bloggartikler og anmeldelser som øker stort i volum for å imøtekomme det våre besøkende ønsker å vite.

2007: Bloggen

Informatikkstudent og singel?
Dette er regelen i vår omgangskrets. De høye kravene til kurset, kombinert med den åpenbare mangelen på kvinner i informatikk-kurset, tillater knapt å bli kjent med folk utenfor universitetet for å flørte.

Nettdating virker som den perfekte løsningen for oss. Imidlertid er bransjen fortsatt langt fra så mangfoldig som den vil være 12 år senere. Datingtjenster som utstråler seriøsitet og lover ekte suksess er ikke priset for studenter. Dessuten er vi ikke villige til å betale for noe som vi ikke kan regne vil gi oss suksess.

Likevel gir vi ikke opp håpet, og har snart vi en strålende idé om hvordan vi kan bruke datingsider uten å tape penger. Vi bygger vår egen blogg hvor vi presenterer og sammenligner de ulike online datingsidene som er tilgjengelige på markedet. Til gjengjeld mottar vi gratis demokontoer.

Vårt Oppdrag

Vårt oppdrag er å hjelpe mennesker over hele verden med å navigere i skyttergravene til nettdating for å finne hvilken type forhold de leter etter. Vår jobb er å gjøre det enklere for deg å finne en partner på nett.

Vi i DatingScout ser på oss selv som uavhengige og objektive observatører på innsiden av markedet. Vi tester nettdating-tjenester for deres kvalitet, effektivitet og pålitelighet - det vil si forholdet mellom pris og ytelse.

Vi ønsker ikke bare å analysere hva som foregår internt i markedet, som vokser hver dag og gjøre det mer håndterbart for deg. Vi ønsker også å gi videre praktiske tips om hvordan du kan maksimere din personlige suksess med nettdating. Fremfor alt ønsker vi å beskytte single fra å rote bort mye penger og tid.

Siden vår er delt inn i fire områder:

l. Tester og sammenligning av datingsider

Vi ønsker å vise deg de forskjellige alternativene for å finne en partner på nettet – forskjellen mellom kontaktannonser, datingbyråer, datingapper og andre typer plattformer – til syvende og sist, for at du skal finne det beste alternativet. Hver online datingtjeneste tilbyr forskjellige funksjoner og prisnivåer, og har sine egne styrker og svakheter. Vi dykker dypt inn i testing og gjennomgang av hver online dating-plattform slik at du kan registrere deg med god samvittighet og få valuta for pengene.

online dating tips

ll. Nettdating Tips

I artiklene vi publiserer utforsker vi temaene flørting, forhold og alt om nettdating. Utvalget vårt tar for seg tips om å lage en god profil, velge de beste bildene å laste opp, og andre tips for å gi deg verktøyene for suksess innen nettdating. Vi skriver også artikler om hvordan du skal oppføre deg på datingsider, og de beste måtene å samhandle med andre medlemmer på – med det endelige målet å gi deg suksess med å møte nye mennesker og finne romantikk på online datingsider.

lll. Nettdating Studier og Presse

  1. DatingScout publiserer studier om det amerikanske omfanget av nettdating. Vi har en ny 2022-studie som analyserer over 22 millioner profilbilder på nettdating fra 11 land, der kunstig intelligens ble brukt for å få innsikt om brukeres adferd, selvfremstilling og seksuell legning. 
  2. DatingScout har vært en pålitelig kilde og bidragsyter til kjente mediekanaler som Cosmopolitan, Women's Health, Bustle og mer.  

lV. Brukeropplevelse

For å kunne utføre oppdraget vårt er det viktig å være mer gjennomsiktig i markedet for online dating, så tilbakemeldingen din er viktig.

Det er derfor du kan rangere hver datingside hos oss, og dele viktig informasjon med andre lesere. Eller du kan også bla gjennom anmeldelser fra andre brukere på en lignende måte som når du besøker TrustPilot. Du kan finne brukeropplevelsene på hver testanmeldelse!

Du kan selvfølgelig alltid

 eller hvis du vil foreslå en ny side å teste.

Honnør

I 2014 deltok vi i oppstartsprogrammet German Accelerator i Silicon Valley, hvor vi fikk et dyptgående innblikk i det amerikanske og internasjonale markedet for online dating.

Alle studiene våre er publisert i samarbeid med Ludwig Maximilian-universitetet i München.

Til slutt ønsker vi å gi honnør til pressen, som Women's Health, Cosmopolitan, Bustle, UpJourney, etc. som har hjulpet oss med å få et bredere publikum. Vi har internasjonale TV-opptredener (Good Morning Germany, BR Television, etc.) og har hatt internasjonale radiogjester (The New Wave, Deutschlandfunk, etc) for intervjuer. Pressen kjenner oss veldig godt. Som datingeksperter og med vår studie, har vi allerede blitt referert som kilde over 300 ganger. 

DatingScout-grunnlegger og Datingekspert, Chris Pleines, har også blitt invitert til å være nøkkeltaler på en av de største online markedsføringskonferansene i verden, iDate.  

Dedikert til Online Dating Suksess

Teamet på DatingScout utvider seg stadig, og er dedikert til å gi deg best mulig informasjon når du leter etter en partner og en klar oversikt over jungelen av online dating.

Denne nettsiden støttes av dere, våre kjære lesere. Hvis du registrerer deg på en datingside via noen av lenkene våre, vil vi motta en provisjon. Dette er viktig for å kunne tilby gratis, omfattende testanmeldelser og betale redaksjonen vår. Det er ingen ekstra kostnader for deg hvis du velger å registrere deg ved å bruke lenkene våre. Mange av sidene vi skriver om gir ingen kompensasjon i det hele tatt. Dette påvirker imidlertid ikke vurderingen vår.

Videre mottar vi ingen provisjon dersom du velger å si opp abonnementet på datingappen. Derfor har vi ingen insentiv til å anbefale noe som ikke tilfredsstiller deg. ;-)

Vi ønsker deg lykke til på veien til din store kjærlighet :)

Vi er allerede på plass for å hjelpe deg i disse landene: