Hvem er Chris Pleines?

Chris Pleines Author Anmeldelser

I 2011 ble Chris Pleines uteksaminert med en grad i medieinformatikk fra Ludwig Maximilian University of München. I løpet av studiene var andelen kvinner ved fakultetet hans svært lav, noe som førte til at han så på potensialet for nettdating. Dessverre var det vanskelig å finne en god datingtjeneste med en gang, og det meste av informasjonen han leste om online datingsider var enten utdatert eller unøyaktig. Dette fikk Chris til å starte en blogg som delte sine erfaringer om nettdating for15år siden, og like etter lanserte han Datingscout-nettstedet. I dag er Datingscout det mest omfattende nettstedet for informasjon om online dating – med over 3 072 anmeldelser. Chris Pleines har også utvidet sin rekkevidde ved å anmelde online datingtjenester i over 19 land.

Intervjuer med Chris Plaines

Siden oppstarten av Datingscout har anmeldelsene og artiklene av Chris Pleines blitt referert til over 800 ganger. Magasiner, nettsteder og tidsskrifter stoler ofte på den omfattende informasjonen fra Datingscout når de dekker emner om nettdating. Chris Pleines har også tiltrukket seg oppmerksomheten til tyske medier og dukket opp på "Pro7", "RTL", "Galileo" eller "ARD Mittagsmagazin". Med over 15 års erfaring har ekspertisen til Datingscout-redaksjonen utvidet seg til å inkludere oppdatert statistikk, tall, anmeldelser og svar på alle aspekter av nettdating.

Hvis du ser etter et intervjuobjekt om temaet nettdating, er du velkommen til å kontakte oss via vår Media-side. På denne siden finner du også alle intervjuene, TV-programmene, nettsidene og magasinene med Chris Pleines og Datingscout.

Chris Pleins Interju
Chris Pleins Interju
Chris Pleins Awards

Studier

2022 BookCover Tinder Studier

Chris Pleines utførte verdens første studie med kunstig intelligens for å analysere profilbilder på nettdating. Mer enn 20 millioner bilder ble evaluert for å finne ut hvordan motiver varierer basert på faktorer som aldersgruppe, kjønn og land, blant andre. Denne omfattende, profilbilde-studien på 87 sider gir fascinerende innsikt i de mangfoldige og varierte måtene single presenterer seg på når de dater på nettet.

Samarbeid med Ludwig Maximilian Universitetet

I 2016 publiserte Chris Pleines en Facebook-studie i samarbeid med Ludwig Maximilian Universitetet i München. Studien avslørte hvor forskjellige singles datingpreferanser har blitt de siste årene, og hvorfor det er så viktig å velge riktig online datingtjeneste. Funnene fra denne studien førte til opprettelsen av "Datingbarometeret", et anbefalingsverktøy for nettdating. Singler kan bruke dette verktøyet til å motta personlige anbefalinger av de best egnede datingtjenestene.

Hva motiverte Chris Pleines til å lansere Datingscout?

Det er et stort antall online datingtjenester å velge mellom, men det er ikke mye nyttig informasjon tilgjengelig om disse. Som et resultat er målet til Datingscout-teamet å teste online datingtjenester grundig og gi deg, som leser om og bruker disse tjenestene, en verdifull og objektiv anmeldelse for hver datingside og app.

Dette gjør det mye enklere å velge riktig datingside eller app, og du vet hva du kan forvente av hver tjeneste med en gang.

Boken - Online Dating for Dummies

Chris Pleines er medforfatter av boken Online Dating für Dummies. Denne boken har som mål å hjelpe single med å finne en partner på nettet ved å gi mange praktiske tips og triks, alt fra å velge riktig datingtjeneste til den første daten. Den dekker viktige punkter som enhver person som dater på nett bør ta til seg, og er skrevet på en humoristisk men informativ måte.

Denne boken er må leses hvis du vil være godt forberedt på å navigere innenfor nettdating-jungelen.

Online Dating für Dummies

Chris Plaines Nettprofiler

Vi har testet datingtjenester i 19 land